Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 2 juliol 2008 per

II Jornades d’intercanvi de coneixement d’Antaviana

II Jornades d\'intercnavi de coneixement d\'Antaviana

La setmana passada tota la gent d’Antaviana ens vam reunir en les Segones Jornades d’Intercanvi de Coneixement de la nostra empresa. Aquestes jornades, com indica el seu nom, tenen per objectiu compartir coneixements i experiències per tal de millorar els nostres sistemes de treball.

Durant els 3 dies que han durat les jornades, cadascú de nosaltres ha preparat una o diverses xerrades sobre temes actuals de la nostra feina. Hem parlat, entre d’altres, de desenvolupament de webs per dispositius mòbils, de nous sistemes de desenvolupament, de millores en SEO i també de la nova versió de Houdini, que ben aviat començarà a desenvolupar-se i que, per cert, té molt bona pinta.

En el nostre sector és molt difícil estar al corrent de tot el que es mou al món d’internet i és lògic que cadascú tendeixi de manera natural a una certa especialització. Un antaviano sap d’un tema i un altre s’ha especialitzat en un altre. Per això, compartint coneixement, absorbint la saviesa i experiència del company del costat, sumem know-how i ens en beneficiem tots.

A Can Antaviana no treballem tots presencialment en un mateix lloc. Alguns estem escampats per Catalunya i, per tant, aquestes jornades ajuden també a cohesionar l’equip i a sentir que tots caminem en una mateixa direcció. I això va quedar clar del tot al sopar que vam fer a la Garrigotaverna per celebrar la cloenda.

, , ,

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81