Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 27 juny 2008 per

L’altre congrés de València

La darrera setmana vam assistir al 3r Congrés de Tipografia de València, que coincidia casualment amb el que el PP organitzava a la ciutat.

El dimecres i dijous tarda vam impartir el ja clàssic taller de tipografia amb Fontographer. Per part nostra hem de donar un aplaudiment als alumnes que van assistir-hi esgotant totes les places disponibles, per la seva aplicació i les ganes que van posar-hi.

A banda, vam participar a una de les ponències que s’oferien amb el títol de “Los Manuel Peleguer, el legado tipográfico de los orfebres valencianos del S. XVIII y su proyecto de digitalización”, on vam mostrar al públic els resultats de la digitalització que estem treballant de la tipografia Peleguer, basada en l’obra del gairebé desconegut punxonaire de la ciutat del Túria que dóna nom a la font.

Podeu veure’n més detalls al fitxer de presentació de la ponència. Fins i tot el diari Levante va destacar-ho en la notícia que va dedicar sobre el congrès.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81