Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dissabte 21 juny 2008 per

Publicació i geoposicionament automàtic de fotos a Flickr a través del mòbil

Ahir vaig comprovar al meu mòbil el que crec que serà habitual en pocs anys en tots els dispositius amb càmara i GPS integrat. Fer una foto des del mòbil o la càmara, pujar-la automàticament a Flickr i el que realment em sembla interessant, el geoposicionament automàtic, és a dir que es llegeix la posició del GPS i s’envien les coordenades. Quan mires la foto al Flickr te la situa en un mapa. Donat l’abaratiment progressiu dels xips GPS, cada vegada serà més habitual que tots els dispositius en portin per defecte, i les seves aplicacions l’aprofitin també per defecte.

Si en voleu saber més, ho podeu llegir en aquest post que acabo d’escriure.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81