Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 5 juny 2008 per

PROLIGEN, un nou web del Clínic

Fa uns dies, en aquest mateix bloc, us anunciàvem el naixement d’un web de l’hospital Clínic sobre el projecte Euro Living Donor (EULID). L’estructura d’aquest web es plantejava com a model pilot, que havia de servir per webs d’altres projectes europeus en què també participa l’Hospital Clínic. Doncs, bé, el web que acabem de publicar és el primer resultat de l’aplicació d’aquesta nova estructura en Houdini.

En aquesta ocasió, la iniciativa europea liderada pel Clínic s’anomena PROLIGEN i està destinada a desenvolupar estratègies d’intervenció per a promoure la regeneració cel·lular i la recuperació de la funció renal.

Tot i tractar temes diferents, els dos webs estan fets amb les mateixes premisses i un arbre de continguts similar. S’ha primat l’ús dels estàndards web, utilitzant XHTML i tenint la màxima cura de l’accessibilitat i la usabilitat del lloc. Com apuntàvem més amunt, hem fet anar Houdini com a gestor de continguts i també hi hem desenvolupat un mòdul d’accés a la nostra eina de grups de treball.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81