Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 21 maig 2008 per

Taller de tipografia a València

taller.jpg

De forma bianual i per tercera ocasió s’organitza a València, el “Congreso de tipografia” l’event més important que s’organitza al país on durant tres dies, hi acudeixen una mostra significativa dels millors dissenyadors del planeta.

Paral·lelament també hi fan alguns tallers, entre els quals, el que impartim des de la primera edició un servidor i Jordi Calvís. Es tracta d’un taller per aprendre a base del programari Fontographer a realitzar tipografies per entorns digitals, des d’aquí trobareu més informació i la possibilitat d’apuntar-se.

Enguany digitalitzarem la tipografia que apareix al capçal d’aquesta entrada, que llueix en una de les carpetes de la “Rotulación decorativa” que Manuel Pedraza va editar a Barcelona a mitjans del passat segle i que podeu veure il·lustrant aquesta entrada.

No badeu, ja que cada edició s’han exhaurit les 20 places disponibles

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81