Dimecres 21 maig 2008 per

L’hospital Clínic lidera l’Euro Living Donor

eulid.jpg

Ja fa temps que treballem amb l’Hospital Clínic de Barcelona en diversos projectes. I darrerament hem enllestit el web de l’EULID (Euro Living Donor), un projecte d’àmbit europeu que lidera i coordina aquest Hospital.

El projecte està finançat per la Comissió Europea i té com a objectiu establir un marc comú europeu en relació a les qüestions que afecten el donant viu, per tal de garantir la seva salut i seguretat, mitjançant regulacions i pràctiques comunes. En el projecte hi conflueixen els esforços de 12 centres líders procedents d’11 països europeus.

Essent fidels a la nostra manera de treballar, hem agafat com a principi fonamental l’ús d’estàndards web. Hem fet el web en XHTML i hem vetllat per la usabilitat i la accessibilitat, perquè hom pugui accedir a la informació que s’hi ofereix, d’una manera senzilla. A nivell de disseny, el web utilitza una gamma de colors propers als del logo de l’Hospital Clínic.

Un dels aspectes importants d’aquest projecte és que la seva estructura ha estat pensada com a model pilot per reutilitzar-se en altres projectes europeus en què també participa l’Hospital Clínic. La gestió dels continguts es fa amb houdini i està pensada perquè pugui créixer de manera modular i sigui actualitzada fàcilment.

El web també compta amb un mòdul d’accés als grups de treball, en què els diferents usuaris d’aquests grups poden intercanviar arxius, publicar notícies, escriure notes, compartir calendaris, i disposar de les eines necessàries per al treball en equip i on line. La utilitat d’aquesta eina esdevé encara més rellevant tenint en compte que els membres d’aquests grups són sovint a milers de quilòmetres de distància.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos