Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 16 maig 2008 per

Feng-GUI, Feng Shui aplicat al web

Feng-GUI és una singular eina on-line disponible lliurement. Es basa en un algoritme que simula la visió humana, creant un mapa de calor de les zones que destaquen de forma més prominent en el nostre web. La simulació es genera a partir d’una captura de pantalla.

Tot i que el desenvolupament es troba encara a les beceroles, i no el podem considerar realista, ens pot donar un cop de mà alhora de visualitzar de forma simple i ràpida els punts més visibles d’una plana.

També s’ofereix una extensió per crear el mapa de calor directament des del nostre propi navegador Firefox.

Alguns exemples:

Imim

Mercabarna

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81