Dijous 15 maig 2008 per

Éxit de la conquesta

puntcat_ban.jpg

Més d’un miler de persones han conquerit ja el seu propi domini .cat, a través del joc de la Conquesta. A més a més ara escoles de la Catalunya Nord estant participant activament en el joc. Us transcrivim a continuació el comunicat de premsa de la Fundació .CAT:

Amb motiu del dia internacional d’Internet i de la Societat de la Informació, el proper 17 de maig, la Fundació puntCAT fa una crida a la comunitat catalanoparlant perquè celebri aquesta efemèride explorant la xarxa.

Amb aquesta finalitat destaca la importància del joc-concurs la Conquesta del Domini .CAT que, tot fomentant la curiositat personal, incentiva a utilitzar les eines de consulta que hi ha a Internet a l’abast de tothom.

La Conquesta del Domini .CAT pretén potenciar Internet per tal que esdevinga una font d’informació pròxima a tothom. És per això que es faciliten recursos per guiar al jugador en la seva cerca dins la xarxa i així poder respondre adequadament les cinc preguntes de diferent temàtica que el joc planteja. Més d’un miler de persones han conquerit a hores d’ara el seu propi domini .cat, després d’haver guanyat el joc-concurs que la Fundació puntCAT va llançar el passat 23 d’abril.

Qualsevol persona pot jugar, en repetides ocasions, fins el 31 de maig. Només és necessari disposar de connexió a Internet i aventurar-se a explorar la xarxa. L’usuari que participa activament del joc de la Conquesta del Domini .CAT, a més de guanyar un descompte del 50%* en el registre d’un domini .cat i un diploma que l’acredita com a membre de l’Ordre del puntCAT, està desenvolupant un hàbit que ajuda a trencar la barrera digital. En aquest sentit la Fundació puntCAT prepara una col·laboració amb la Bressola, escoles catalanes de la Catalunya Nord, per tal que els alumnes de secundària aprenguen com de fàcil és explorar Internet a través d’aquest joc.

Així mateix, la Fundació puntCAT commemora presencialment la diada d’Internet amb una activitat paral·lela, la presentació del domini .cat a la societat valenciana. El proper dijous 15 de maig, el director general i la cap de comunicació de la Fundació puntCAT, Jordi Iparraguirre i Irene Cabrera, donaran a conèixer als valencians que vulguen, la disponibilitat del .cat com el domini d’Internet específic per la seua llengua.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos