Dimecres 23 abril 2008 per

Email Standards Project

mail_satandards.jpg
L’ús del correu electrònic en format HTML està ja molt extès, i resulta ser una eina força vàlida quan es tracta d’enviar butlletins als subscriptors d’un determinat servei, o bé com un element més de l’estratègia de màrqueting.

L’ús de llenguatges com HTML i CSS permeten millorar les vessants semàntica i visual dels documents, i anar més enllà del text pla que ens ofereix l’email.

A l’hora de fer ús d’aquests llenguatges, però, són de sobres conegudes les dificultats que sorgeixen per tal que es visualitzin correctament els missatges en els diferents clients de correu existents (Google Mail, Entourage, Outlook, Hotmail, Apple Mail…), ja que cap d’aquests programes respecta totalment els estàndards web.

És per això que s’ha creat l’Email Standards Project, per aconseguir que els fabricants de clients de correu dónin suport als estàndards web, i facilitin la feina a l’hora de crear missatges de correu electrònic en format HTML, que es visualitzin correctament, independentment del client que utilitzem, i que a la vegada en millorin l’accessibilitat.

Els impulsors del projecte han creat un test que ens dóna una idea de quin nivell de suport dels estàndards ens ofereix cada eina.

Esperem que la idea prosperi i mica en mica els fabricants ens permetin fer un ús més avançat dels estàndards web en els correus electrònics. De moment ja han aconseguit que algú a Google es posi les piles…

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos