Dimarts 22 abril 2008 per

El joc de la Conquesta del Domini .CAT

santjordi_bloc.jpg

Com sempre és un plaer embarcar-se en les noves aventures digitals del .CAT. Aquesta volta es tracta de La Conquesta del Domini .CAT, un joc-concurs per commemorar el vuitcents anys del naixement del rei en Jaume I El Conqueridor. Per tal de fer-li homenatge, la Fundació puntCAT llença aquesta diada de Sant Jordi de 2008, un concurs de preguntes i respostes que simula una conquesta medieval.

El personatge que guia l’usuari per tot el concurs és el petit rei Sant Jordi I el Conqueridor. Com el seu nom indica, es tracta del cavaller Sant Jordi, que l’any passat ja va cobrar vida, però aquesta vegada ve engalanat per l’ocasió amb els elements heràldics del rei en Jaume I: l’escut de les quatre barres i la corona amb el drac. D’aquesta forma celebra la diada cultural del llibre i de la rosa, és per això que reposa a la seva mà el Llibre dels Feits, crònica que va dictar en Jaume I, a dins de la qual hi ha una rosa a mode de punt de llibre.

El joc comença mostrant la feblesa del nostre rei, que apareix gairebé despullat. L’usuari ha d’anar proporcionant-li la roba i el poder, i ho fa a mida que va guanyant les diferents batalles. Cada batalla es correspon amb una pregunta de diferent temàtica i amb un element concret de la vestimenta del rei: així la pregunta d’història medieval, si és respon correctament, li proporciona al rei la seva corona, les llegendes populars li faciliten la rosa, si s’encerta la de literatura medieval es guanya el llibre, la de llengua catalana es correspon amb l’escut de les barres, i per últim, la pregunta relacionada amb Internet es juga per la cota o vestit del rei.

El nostre Sant Jordi I, com no podia ser d’altra manera donada la seva bonhomia, sempre està amatent per ajudar al concursant davant dels reptes que se li plantejen. Es tracta de la plana d’Estratègia, on es despleguen recursos i eines per tal de trobar a Internet la resposta adequada a cada pregunta. Si es saben utilitzar les armes adequades per a cada batalla, de ben segur que se’n surt victoriós.

A cada participant que guanya la Conquesta del Domini .CAT, Sant Jordi I el Conqueridor l’investirà com a Dama o Cavaller de l’ordre del puntCAT, i com a tal li farà entrega del seu diploma medieval que es pot imprimir i on consta aquest elevat reconeixement.

D’altra banda, també li concedirà un codi de descompte per registrar el seu propi domini .cat. Esteu disposats a aceptar el repte? Qui s’atreveixi, a partir de les 10 del matí de demà 23 d’abril hi podrà participar.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos