Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 11 febrer 2008 per

Eines per a Webmasters de Google

L’omnipotent Google es pot dir que té gairebé de tot. Com que a la majoria ens interessa estar ben amunt en el rànking d’aquest buscador, Google ens ofereix una eina per a crear llocs web que s’adaptin als requisits de Google.
Aquesta eina ens mostrarà el nostre lloc web des de la perspectiva de Google i ens ajudarà a fer diagnòstic dels problemes que detecti, consultes de rendiment del lloc web (el tràfic que es genera i quina ruta segueixen els usuaris per arribar-hi), així com la possiblilitat de compartir informació per a poder millorar la visibilitat del nostre lloc web.

Per fer anar aquest servei, només cal accedir amb el nostre compte de Google (el compte de gmail ens serveix per a tot! dins de Google és clar…) i afegir la URL del lloc web que es vol analitzar. Fàcil i a més gratis.

L’eina ens ofereix:

  • Una visió general del lloc web amb la indexació.
  • Diagnòstic: ens verifica el lloc web, per tenir informació detallada de les estadístiques i dels errors
  • Estadístiques: de índex de rastreig
  • Vincles: externs, vincles d’altres llocs web i vincles interns
  • Sitemaps
  • Eines: verificació de l’arxiu robots.txt

Encara que de tots és ben sabut (o si més no, seria necessari que tothom ho sabés), que per a que el nostre lloc web aparegui ben amunt en el rànking de Google, cal que el nostre web estigui ben programat a nivell de CSS i de XHTML, és bo saber que existeix aquesta eina que ens permetrà millorar encara més el nostre lloc a la xarxa.

I si com sembla, Google és qui mana, no hi ha res millor per aprovar que contestar en un exàmen allò que el profe vol.

Si teniu curiositat:

https://www.google.com/webmasters/tools/docs/es/about.html 

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81