Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 27 desembre 2007 per

La Bruixa d’Or: xifres que fan esfereir

bruixador.jpg

Ja fa un temps que la Bruixa d’Or confia en nosaltres per crear, gestionar i mantenir la seva presència a la xarxa, tant del web oficial com de la seva vessant més social, a través de la Fundació. I ben aviat del bloc personal del Xavier Gabriel.

Amb els amics de la Bruixa tot són xifres colossals, dades enormes: el seu és el web que ven més a tot l’estat espanyol, han despatxat el 85% de la loteria de Nadal a través d’Internet, i preveuen que aquesta xifra augmenti fins al 98% per a la de Reis. Estem contents de ser al davant d’aquest web i d’haver contribuït a millorar i fer més senzill el procés de venda de loteria, tot reduint les incidències i les consultes al servei d’atenció al client de manera força considerable.

Però de vegades, quan un sembla avesat a treballar amb xifres desacostumadament grosses, arriben aquests dies de Nadal i ja hi tornem a ser: el web va rebre prop de tres milions de visites el 22 de desembre, el dia del sorteig. I l’endemà, amb més d’un milió de visites, va vendre 4.5 milions d’euros de loteria en un sol dia.

Les xifres a què “ens sotmet” el nostre amic Xavier Gabriel fan cada dia més por…

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81