Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 18 desembre 2007 per

El primer mapa de la catosfera

metro_puntcat.jpg

L’equip de la fundació .CAT ens han encarregat un fantàstic mapa de la xarxa .CAT, que han posat a lliure disposició sota llicència de Creative Commons.

L’impacte mediàtic comença a ser important. Podeu seguir-lo a través de Huubs o Google.

Segons que anuncien al seu web, aquest “mapa de metro” dels dominis .cat ha estat fet amb l’ànim de donar a conèixer alguns dels més de 26.000 dominis .cat existents en el moment de fer-lo. Una xarxa que enguany ha experimentant un creixement del 30%, i que ja ofereix a Internet uns 5 milions de documents indexats pels buscadors (dades de desembre 2007).

Com que no podíem incloure totes les webs, hem fet una selecció segons temes i la quantitat d’enllaços que les referencien. Hem marcat amb un cercle negre els 13 dominis que, segons el nostre robot explorador del domini .cat, reben més enllaços des d’altres webs .cat

Però també hem volgut mostrar webs que no són tan conegudes, seleccionant-les, a vegades de manera subjectiva, a vegades a l’atzar, però sempre amb l’ànim de mostrar la gran diversitat de l’Univers .cat

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81