Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 4 desembre 2007 per

Nou Web i Intranet del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

logo_agronoms.gif

Us presentem el nou web del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
Amb un disseny molt acurat i funcional, donant prioritat a la usabilitat (ja sabeu que això és marca de la casa) i a l’accés intuïtiu i fàcil a la informació.

Les diferents eines que s’han desenvolupat per aquest web, com ara la borsa de treball, la creació de grups de treball i divulgació, el consultori i sobretot l’eina de visat electrònic, permeten al COEAC i als professionals de l’enginyeria agronòmica la creació d’una comunitat virtual on les principals característiques són la fluïdesa de la informació, l’intercanvi d’experiències i coneixements, l’agilització de tràmits i el fet de poder ser un aparador de projectes i difusió de treballs de recerca i investigació.

Com veieu el nou web i la intranet permetran que els treballadors del COEAC i els seus col·legiats i col·legiades puguin gaudir d’una relació més estreta i fluïda, difondre els coneixements i les innovacions en matèria agronòmica i també adaptar-se a les noves tecnologies d’internet de difusió i resolució de tràmits i presentació de projectes i propostes de forma àgil i ràpida.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81