Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dissabte 19 maig 2007 per

OFFF, el festival del disseny de la nova cultura digital

offf_foto.jpg

El darrers dies 10, 11 i 12 de maig, els dissenyadors de Can Antaviana hem tornat de nou a a la 7a edició del festival OFFF. Una cita imprescindible per als amants del disseny mitjançant les més modernes eines digitals i un perfecte aparador per veure cap a on van les noves tendències del grafisme visual.

Vam tenir sort d’agafar les entrades a temps, ja que enguany es van esgotar en un temps record degut a la cuantitat de figures de reconegut prestigi internacional que figuraven al cartell, el mes curiós de tot es que encara que el festival es faci a Barcelona, la majoria de public era estranger.

Motius per agafar l’avio no faltaven, durant tres dies vam poder veure de primera ma els treballs dels mes reconeguts artistes digitals que tambe comentaven els processos de creació de les seves obres.

Entre les figures a d’estacar de la edició d’enguany hi havien. Hilman Curtis, Stefan Sagmeister, John Maeda, Neville Brody, Joshua Davis o James Victore per citar-ne els més reconeguts, pero com acostuma a passar en aquest tipus de certàmens, sempre es pot veure com els mes desconeguts poden arribar a sorprendre tant o més que els artistes consagrats.

En fi, qu han estat tres dies per alimentar el cervell amb noves propostes grafiques.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81