Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 27 febrer 2007 per

Gaudir de la feina

foto_xavi.jpg

Veient el bon caliu que hi ha a Can Antaviana, més d’un ha manifestat una certa enveja laboral sana. Perquè gaudir amb la feina que un fa és una sort i un regal que acaba traspuant el resultat dels nostres projectes.

Però és que sovint són els nostres clients i amics els qui hi contribueixen fent-nos certs encàrrecs. Com ara el que ens va fer el Consorci per a la Normalització Lingüística: una campanya de foment de l’aprenentatge del català que volia sensibilitzar els nouvinguts sobre la utilitat del coneixement d’aquesta llengua incidint en situacions habituals de la vida quotidiana.

De seguida vam plantejar de treballar amb uns models peculiars: alumnes reals dels cursos de català de Lleida. I realment aquesta va ser la gràcia. Els hauríeu d’haver vist, fent un via crucis per diversos llocs de les Borges, seguint amb paciència de sant les indicacions de l’Andrew, el nostre amic fotògraf amb qui vam treballar.
Després de passar tot el matí fent fotografies, vam acabar a la nostra segona casa, l’Slàvia, fent un dinar digne de les Nacions Unides, i gaudint d’una actuació de màgia del nostre amic Gopal, que també va fer de model improvisat.

Amb aquests encàrrecs tan especials, uns models tan encantadors i l’entusiasme del Jordi, que ja fa anys que és l’animador d’events oficial de Can Antaviana, la jornada va acabar essent un dia perfecte.

No em va extranyar gens, doncs, que mentre féiem fotos enmig del mercat més d’un em digués en veu alta que ell també volia treballar a Antaviana. Entenc que de vegades es fa difícil haver de cobrar per fer certes feines…

Mireu les fotos del making off, la crònica de l’acte i entendreu el que dic.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81