Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 23 febrer 2007 per

Frappr Maps (beta)

cunyat_frappr.jpg

Frappr Maps és el nom d’una plana que ofereix la possibilitat de crear comunitats virtuals basant-se en la tecnologia de Google Maps. Es tracta d’una aplicació bastant curiosa on qualsevol usuari, previ registre, pot crear el seu propi planeta i convertir-lo en una comunitat determinada d’amics que s’aniran distribuint pel mapa segons la seva ubicació geogràfica. Ja poden ser amics del ruc català, fans de qualsevol sèrie televisiva o l’associació d’amigues del macramé de Castellfollit de la Roca.

La utilitat no és cap meravella tecnològica a nivell de comunicació ja que l’usuari, més enllà d’enviar missatges als seus companys de comunitat i penjar fotografies i descripcions (situant-les dins del mateix mapa), amb poca cosa més es pot esplaiar.

De tota manera estic per muntar la meva pròpia comunitat d’amics d’enemics del Mourinho arreu del món… O alguna altra cosa semblant.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81