Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 21 febrer 2007 per

Entrevista a la webmaster del Vaticà: “No sabem quin sistema operatiu utilitza Déu, pero nosaltres utilitzem Linux”

linux-deu.jpg

Via Scobleizer. Quina sorpresa trobar-me amb una entrevista a la germana Judith Zoebelein, la webmaster del Vaticà. Fa cosa de tres o quatre anys els antavianos vam intercanviar alguns e-mails amb ella sobre la candidatura de la patrona dels internautes catalans Santa Tecla. Com bé sabeu, Antaviana manté la seva capella amb fervent devoció. Zoebelein ens va adreçar a la congregació per la causa dels sants per defensar la candidatura catalana.

L’entrevista és interessantísima. L’afirmació “No sabem quin sistema operatiu utilitza Déu, pero nosaltres utilitzem Linux” és impagable. Segons Zoebelein el web del vaticà rep entre 11 i 15 millions de visites diàries. Ella personalment utilitza un mac.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81