Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 31 gener 2007 per

MediaFire

mediafire_logo.jpg

El MediaFire és una plana web des d’on podem pujar i allotjar arxius de fins a 100 Mb. de forma intuïtiva i gratuïta. El procés es ben senzill: desprès de registrar-se (s’aconsella fer-ho per tenir un històric dels arxius pujats, però no es obligatori) nomes cal escollir quin arxiu volem pujar al seu servidor. Un cop completada la tasca ens dóna els enllaços des d’on poder baixar l’arxiu.

Aquest arxiu en principi no té data de caducitat, però ens avisen que si mai tenen problemes d’espai al servidor, abans d’esborrar-lo rebrem una notificació per correu per tal de tenir un temps prudencial per descarregar-lo.

Un altre aspecte a destacar és la velocitat amb què baixen els arxius i el fet que per descarregar-los no ens hàgim de registrar.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81