Dimarts 30 gener 2007 per

Antaviana: La pilota, a l’olla

imatge_som_antaviana1.jpg
La família de Can Antaviana no només viu remenant píxels i bits. De tant en tant, acostuma a desconnectar i deixar la galàxia digital de banda. És aleshores quan la família esdevé un engranatge farcit d’herois disposats a demostrar que la terra els va gran i els esports d’elit molt més. És hora d’agafar la indecència com a bandera.

El Ying i el Yang. La humanitat sempre l’ha anat campant en un harmoniós equilibri. En Superman sempre ha tingut en Lex Luthor, El Barça el Reial Madrid i en George Bush el planeta i els seus habitants. Els antavianos van trobar el seu Yang a pocs metres de les seves oficines: El periòdic comarcal SomGarrigues, capitanejat pel malvat Raül (lo de malvat és per dotar d’èpica l’assumpte, s’entén).


Va ser un 27 de maig de 2005 quan, per primer cop, els antavianos van plantar cara als periodistes garriguencs en un partit de futbol-sala on ambdós esquadres es jugaven molt més que el prestigi comarcal (el que dèiem: la èpica). Cap dels dos equips va decebre la seva afició: la va torturar, directament. Mai un esport havia estat profanat de forma tan indigna. 2 a 2 i cap a casa.

L’any següent, un 14 de juliol, els dos eterns rivals (lo de “eterns rivals” ja no és èpic: és epiquissim) van tornar a mesurar les seves forces. Aquest cop jugant a bàsquet. Una altra demostració de com es pot acabar amb l’afició i el public en general a l’instant. Amb un solemne 18 a 18 es va acabar la farsa.

Hi ha qui diu que no és mala idea augmentar les disciplines esportives de Can Antaviana sempre i quan se segueixi la mateixa filosofia… L’important és no perdre la personalitat!

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos