Dijous 25 gener 2007 per

I el brau va dir abans de morir…

cutre.gif

Ahir, en una d’aquelles nits on et costa dormir i et quedes navegant per la xarxa vaig anar a parar a QuéWeb!, un recull de webs mal fetes, amb uns dissenys que et posen els pèls de punta…

Encara que la web ja fa uns anys que existeix, no la coneixia, així que em vaig passar una bona estona mirant les “quéweb de honor”. Entre elles hi ha la ja clàssica Pipas Facundo, però “malhauradament” l’han canviada i ja no podem gaudir d’aquella brillant intro acabada amb la cèlebre frase: “Y el toro dijo al morir… siento dejar este mundo sin probar Pipas Facundo.”. La trobarem a faltar… O no.

Però encara que hàgim perdut un referent del mal disseny, no cal que ens preocupem: en tenim un bon ventall de dignes successores, com ara el Cobrador del Frac, Hiperoffice, el gran mestre d’escacs Paco Vallejo Pons, Sant Andreu de Palomar o la Escuela Española de Diseño. Podeu començar a votar…

PD: Una altra web curiosa per perdre el temps: Kakorama, que ens permet saber el que va passar el dia que li marquem.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos